
Νέα τραγωδία στη Μεσόγειο : Πνίγηκαν 20 άτομα σε ναυάγιο
Είκοσι άτομα φέρονται να έχασαν τη ζωή τους στα ανοικτά της Λιβύης, από ανατροπή πλεούμενου στο οποίο επέβαιναν.
Αεροσκάφος του ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού έριξε σωσίβια, διασώζοντας τρεις ναυαγούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη Λαμπεντούζα.
Το ναυάγιο σημειώθηκε σε λιβυκά χωρικά ύδατα, αλλά δεν προκύπτει να κινητοποιήθηκαν για βοήθεια ταχύπλοα της λιβυκής ακτοφυλακής.
Στην περιοχή του ναυαγίου κατευθύνθηκε, τελικώς, εμπορικό πλοίο με σημαία Λιβύης, χωρίς να καταφέρει, όμως, να εντοπίσει επιζώντες.
Την Πέμπτη, έφτασαν στην Λαμπεντούζα 68 Πακιστανοί και Αιγύπτιοι μετανάστες, οι οποίοι διασώθηκαν κοντά στο νησί από τις ιταλικές αρχές.
- Στο… ρελαντί η ανανέωση των αθηναϊκών συγκοινωνιών
- Αξιοποίηση δασικών εκτάσεων υπό προϋποθέσεις
- Ενοίκια: Τριπλή ενίσχυση φέτος για 50.000 δημόσιους λειτουργούς
- «Σ’ αγαπώ, πατέρα, αλλά μισώ όσα εκπροσωπείς»: Από την ελίτ στον IRA η «περήφανα ένοχη» Ρόουζ Ντάγκντεϊλ
- Το φιλμ Electroma των Daft Punk γιορτάζει 20 χρόνια ζωής
- Είναι ο ναρκισσισμός… κληρονομικός;




