Χρυσοβελώνη : Υβρίζει και ψεύδεται ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ
Μεταμεσονύχτια ανακοίνωση-απάντηση από το γραφείο της υφυπουργού Εσωτερικών στον εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ για το θέμα της διαγραφής ή παραίτησής της από το κόμμα.
Απάντηση στην επίθεση που δέχθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρο Τοσουνίδη, σχετικά με το θέμα της παραίτησης ή διαγραφής της, δίνει η υφυπουργός Εσωτερικών Μ. Χρυσοβελώνη με μεταμεσονύχτια ανακοίνωση του γραφείου της, στην οποία κάνει λόγο για υβριστικούς και ψευδείς ισχυρισμούς του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
«Σχόλιο του πολιτικού γραφείου της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Μ. Χρυσοβελώνη για την ανακοίνωση με υβριστικό αλλά και ψευδές περιεχόμενο του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων:
Ο εκπρόσωπος, στην προσπάθεια του να «εκπροσωπήσει», έγινε χορηγός αποδείξεων για την πλήρη επιβεβαίωση του περιεχομένου της ανακοίνωσης αποχώρησης της κ. Μ. Χρυσοβελώνη.
Τον ευχαριστούμε, αν και λυπούμαστε περισσότερο.
Υ.Γ: Ας μας στείλει και ας δημοσιοποιήσει τα αποδεικτικά:
1. από την πρόσκληση για την «χθεσινή» συνεδρίαση του αναφερόμενου κομματικού οργάνου στην ανακοίνωση του, εκείνη που θα έδινε το δικαίωμα να παρασταθεί η Μ. Χρυσοβελώνη για να υπερασπισθεί τον εαυτό της,
2. από την «χθεσινή» αποστολή της απόφασης στην κ. Μ. Χρυσοβελώνη, την έκδοση της «χθεσινής» σχετικής ανακοίνωσης που έκανε ή κάποιας «χθεσινής» δημοσίευσής της.
3. προκαλεί κατάπληξη και θλίψη το ότι η ανακοίνωση του εκπροσώπου για να «πείσει» έχει ημερομηνία έκδοσης 16|1|19 (βλέπε: «Δελτίο Τύπου 16/01/2019», ιστοσελίδα ΑΝΕΛ), ενώ έχει εκδοθεί για γεγονός, την παραίτηση της κ. Μ.Χρυσοβελώνη, της 17|01|19.
- Δουδωνής για Καρυστιανού: Το ζήτημα των αμβλώσεων έχει ευτυχώς λήξει το 1986 – Μόνο η ακροδεξιά και ο Πλεύρης εκφράζουν τέτοιες απόψεις
- Καρυστιανού: Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις σε όσα είπε για τις αμβλώσεις – «Θέτει σε αμφισβήτηση θεμελιώδες δικαίωμα»
- Ζέλσον ενόψει Λεβερκούζν: «Τελικός για εμάς το παιχνίδι – Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»
- «Η μέρα που παντρεύτηκα τον Σαλμάν Ρούσντι και πέθανε η καλύτερή μου φίλη» – Η τραγωδία της Ρέιτσελ Ελίζα Γκρίφιθς
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν
- Φίλος του Άρη Betsson έβαλε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε 2.000€



