Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο
O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 617,76 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,34%
Ήπιες ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:05, διαμορφώνεται στις 617,76 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,34%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 1,58 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,21%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,88%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Ελλάκτωρ (+2,37%), της Μυτιληναίος (+1,98%) και της Πειραιώς (+1,87%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Τέρνα Ενεργειακή (-2,65%), της Motor Oil (-1,17%) και της Τιτάν (-0,60%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (+1,30%) και των Τροφίμων(+0,75%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες του Πετρελαίου (-1,05%) και των Τηλεπικοινωνιών (-0,38%).
Ανοδικά κινούνται 30 μετοχές, 12 πτωτικά και 11 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Τζιρακιάν +17,45% και Αλουμύλ +7,27%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Νηρεύς -5,81% και Attica Bank -2,74%.
- Γερμανία: Η ένταξη στην τρέχουσα μορφή του «Συμβουλίου Ειρήνης» δεν είναι εφικτή, λέει η κυβέρνηση σε υπηρεσιακό έγγραφο
- Οι πρώτες πινελιές της ανθρωπότητας: Ανακαλύφθηκε η αρχαιότερη τέχνη σπηλαίων στην Ινδονησία
- Το πικρό χαμόγελο των αξολότλ: Θεότητα Αζτέκων, megastar στα social media, μασκότ στο Μουντιάλ, υπό εξαφάνιση στη φύση
- Βρέθηκαν τα προσωπικά δεδομένα σας στο Dark Web; – Τι να κάνετε
- Ριφάτ αλ Άσαντ: Πέθανε ο αδερφός του πρώην προέδρου της Συρίας – Γνωστός ως «Χαπάπης της Χάμα»
- Παρωδία το σεμινάριο των διαιτητών της Super League




