
Πελόζι: Επικίνδυνες οι σχέσεις Τραμπ – Πούτιν
Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, δήλωσε πως οι σχέσεις ανάμεσα στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και το ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, είναι «επικίνδυνες»
Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο MSNBC ότι πιστεύει πως οι σχέσεις ανάμεσα στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και το ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, είναι «επικίνδυνες».
«Πιστεύω ότι η σχέση του προέδρου με κακοποιούς σε όλον τον κόσμο είναι αποτρόπαιη (…) Βλαντίμιρ Πούτιν, όντως; Πιστεύω ότι είναι επικίνδυνο» απάντησε όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τις σχέσεις Πούτιν – Τραμπ.
Την Πέμπτη η Πελόζι εξελέγη πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων. Τη θέση αυτήν κατείχε και στο παρελθόν, από το 2007 έως το 2011. Το 2007 έγινε η πρώτη γυναίκα που εξελέγη στο αξίωμα αυτό.
- ΑΠΘ: Επίθεση κατά του αντιπρύτανη Μιχαηλίδη καταγγέλλουν οι πρυτανικές αρχές
- Βενεζουέλα: Προσγειώθηκε στο Καράκας η πρώτη απευθείας εμπορική πτήση από τις ΗΠΑ τα τελευταία 7 χρόνια
- Ιταλία: Επιβάτιδα γέννησε σε πτήση από το Ντακάρ προς τη Ρώμη
- Γάζα: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ «καταδικάζει» τον Global Sumud Flotilla
- ΟΗΕ: Η Ελλάδα στηρίζει τη Συνθήκη για τη Μη Διάδοση των Πυρηνικών Οπλων
- Αταμάν: «Ήταν 10 αστυνομικοί μπροστά από τα αποδυτήριά μας»

