
Ζάεφ : Χωρίς σύνορα με Ελλάδα θα είχαμε μεγάλα οικονομικά οφέλη
Για τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, η δήλωση του αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα για την κατάργηση των συνόρων με το Κοσσυφοπέδιο είναι ευπρόσδεκτη, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.
Σχολιάζοντας τη δήλωση του Ράμα – συνεχίζει το κείμενο – ότι εκτός από το Κοσσυφοπέδιο, η Αλβανία θα ήθελε να άρει τα σύνορα με την ΠΓΔΜ, το Μαυροβούνιο και την Ελλάδα, ο Ζάεφ δήλωσε ότι «θα ήθελα επίσης να κάνω το ίδιο».
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, αυτό θα αποφέρει σημαντικά οφέλη στην περιοχή.
«Θα ήθελα επίσης και εγώ να ανοίξω τα σύνορα», είπε ο Ζάεφ, αναφερόμενος στη δήλωση του Ράμα.
Σύμφωνα με τη σλαβική πύλη Factor, ο Ζάεφ ανέφερε ότι δεν βλέπει κάτι κακό στις δηλώσεις του αλβανού πρωθυπουργού για την κατάργηση των συνόρων με τους γείτονές του, συμπεριλαμβανομένης της ΠΓΔΜ.
Ο Ζάεφ επανέλαβε ότι η ιδέα αυτή «θα φέρει μεγάλα οικονομικά οφέλη και θα ωφελούσε τους πολίτες όλων των χωρών της περιοχής».
Πηγή: echedoros-a.gr
- Θρίλερ σε bulk carrier στον Κόλπο του Άντεν: Drone με πυρομαχικό 50 κιλών εξουδετερώθηκε εν πλω σε επιχείρηση 12 ωρών
- Πρωτομαγιά 1994-2026: Η μέρα που ο Θεός της Ταχύτητας, Άιρτον Σένα, έφυγε για την αιωνιότητα (vids, pics)
- Αίγυπτος: Γερμανός τουρίστας πέθανε από δάγκωμα φιδιού – Μπήκε μέσα στο παντελόνι του
- «Τη φλόγα του αγώνα κρατάμε ζωντανή» – Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
- Η «Evita» του Τζέιμι Λόιντ με τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ ταξιδεύει στο Μπρόντγουεϊ
- Πρωτομαγιά: Η πρώτη κατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο Καισαριανής από συνδικάτα και φορείς




