
Τα πρώτα Χριστούγεννα του Ζοσέ Σα με την «πριγκίπισσα» του
Γιατί είναι ιδιαίτερα τα φετινά Χριστούγεννα για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοσέ Ζα
Πρώτα προσπέρασε τον Ανδρέα Γιαννιώτη στον εσωτερικό ανταγωνισμό στο ρόστερ του Ολυμπιακού κι έγινε βασικός στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Ύστερα κατάφερε με τις εμφανίσεις του και τις καίριες επεμβάσεις του να γίνει από τους πλέον αγαπητούς του κόσμου της ομάδας. Ο λόγος για τον Ζοσέ Σα που έστειλε μέσω social media τις δικές του ευχές για τα Χριστούγεννα.
Πιο συγκεκριμένα ο Πορτογάλος πορτιέρε δημοσίευσε μια υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία επισημαίνοντας ότι τα φετινά είναι τα πρώτα Χριστούγεννα της μικρής του πριγκίπισσας κάτι που τα κάνει ακόμα πιο ξεχωριστά!
«Τα Χριστούγεννα είναι μοναδικά. Τα πρώτα Χριστούγεννα της πριγκίπισσας μου, που είναι περισσότερο από τα πάντα στη ζωή μου. Καλά Χριστούγεννα σε όλους», ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε ο Πορτογάλος κίπερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
- Ιράν: Θα βυθίσουμε τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, απειλεί σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Ιράν: Η Ουάσιγκτον δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων για το πετρέλαιο της Ρωσίας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο
- Λίβανος: Ο Τραμπ θα επικροτούσε ενδεχόμενη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
- Γιορτή σήμερα 16 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



