
Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο
Εν μέσω πτωτικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές, με χαμηλό τζίρο
Ηπιες πτωτικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, εν μέσω πτωτικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές, με χαμηλό τζίρο.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 628,50 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,56%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 1,95 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,73%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,19%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Jumbo (+1,04%), της Τέρνα Ενεργειακή (+0,68%) και των ΕΛΠΕ (+0,54%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Fourlis (-3,26%), της ΕΧΑΕ (-2,11%), του ΟΠΑΠ (-2,01%) και της ΔΕΗ (-1,74%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες της Τεχνολογίας (+0,47%) και των Προσωπικών Προϊόντων (+0,44%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Ταξιδιών (-1,82%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-1,75%).
Ανοδικά κινούνται 5 μετοχές, 26 πτωτικά και 10 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Creta Farm +9,89% και Ιντραλότ +2,13%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: ΕΛΒΕ -8,43% και Δρομέας -7,77%.
- Αναφορές ότι οι ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Πακιστάν ενόψει των συνομιλιών με τις ΗΠΑ
- Γιατί περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο – Τι συμβολίζει το έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής
- Από τον ενθουσιασμό στην καχυποψία – Πώς και γιατί η Gen Z έφτασε να σαμποτάρει την AI
- Νέες ταινίες: «Νηστεία» στις σκοτεινές αίθουσες
- Αρκάς: Η καλημέρα της Μεγάλης Παρασκευής
- Ακίνητα: Σε ποια περιοχή εκτοξεύτηκαν οι τιμές






