Και να μπορούσε να το πάρει δεν θα τον άφηναν
Στον Παναθηναϊκό ξέρουν ότι και να μπορούσαν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα δεν θα τους άφηναν… Οι μόνοι που δεν διαμαρτυρήθηκαν ήταν οι «πράσινοι» και ο Παναιτωλικός με τη Λαμία.
Αγωνιστική για τους λάτρεις της διαιτησίας ήταν η Κυριακή και η Δευτέρα. Και ο μόνος που δεν φώναξε ήταν ο Παναθηναϊκός.
Ένα σχόλιο στα social media για πέναλτι εφεύρεση στο 15’ και τέλος. Και ξαφνικά την επόμενη μέρα διακρίνεις διαμαρτυρίες του Άρη, φωτογραφίες και βίντεο για το πέναλτι του Μπουζούκη. Στη Λαμία δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι, στον ΠΑΟΚ δόθηκε αυστηρή κόκκινη κι ο Μπαράλες έμεινε στο γήπεδο. Το τι έχει ειπωθεί μετά το ματς λίγο πολύ γνωστό. Μόνο από τη Λαμία, όμως, δεν άκουσες αντίδραση.
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
- Οι «27» προκρίνουν ευελιξία στη λήψη μέτρων για μείωση του κόστους ενέργειας –Επιμένουν σε ενεργειακή μετάβαση
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός
