Θέλει Μαρσέλο και το δείχνει η Γιουβέντους
Οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν βάλει σκοπό να φέρουν στο Τορίνο τον Βραζιλιάνο της Ρεάλ Μαδρίτης
Διακαής πόθος της Γιουβέντους φαίνεται πως είναι ο Μαρσέλο. Οι πρωταθλητές Ιταλίας επιθυμούν την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού και την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο αναμένεται να καταθέσουν πρόταση στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι «μπιανκονέρι», σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, στοχεύουν στην πώληση του Άλεξ Σάντρο σε μία εκ των Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι και εν συνεχεία θα προσφέρουν στους «μερένχες» 50 εκατομμύρια ευρώ για τον 30χρονο άσο, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.
Στα υπέρ της Γιουβέντους, η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα, καθώς ο Πορτογάλος έχει αναλάβει τον ρόλο του «μεσάζοντα», ώστε να πείσει τον πρώην συμπαίκτη του να μετακομίσει στην Ιταλία. Μάλιστα, ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ίδιος ο Μαρσέλο θέλει μία αλλαγή στην καριέρα του και έχει ενημερώσει τη διοίκηση της Ρεάλ την επιθυμία του να πάει στην Γιουβέντους.
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
- Google: Κάτι αλλάζει με τις επαφές στα κινητά Android – Η έξυπνη…καρτών κλήσεων
- Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με Καρέρας – Εμπαπέ!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]
- Γιουβέντους-Λάτσιο 2-2: Η «Μεγάλη Κυρία» έσωσε την παρτίδα στο 90+6’

