Κρεμμυδόσουπα
Σερβίρετε τη σούπα με μια ζεστή φέτα ψωμί στο κέντρο της
Υλικά για 6 μερίδες
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές αλεύρι
2 λίτρα γάλα (2% λιπαρά)
Αλάτι
Εκτέλεση
Σοτάρετε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμύδια με το λάδι για 2-3 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε το αλεύρι, ανακατεύετε και σοτάρετε για 2-3 λεπτά ακόμα. Βάζετε αλάτι και προσθέτετε το γάλα ζεστό. Βράζετε για 20-30 λεπτά και, αν θέλετε, περνάτε τη σούπα από το μπλέντερ.
- Ρεύμα: Τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια και πότε μας συμφέρουν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση-ξέπλυμα των επιδοτήσεων
- Κρήτη: Στεγνώνει ο κάμπος της Μεσαράς
- Stranger Things:: Η 5η σεζόν σπάει όλα τα ρεκόρ
- Σχέσεις: Πόσο καλό είναι ο σύντροφός σου να είναι και ο κολλητός σου;
- Χρήματα; Ποιο πορτοφόλι; Η Gen Z ζει μόνο με το κινητό



