Εκτός με Κροατία ο Χέντερσον, επιστρέφει στο Λίβερπουλ
Στο Λίβερπουλ αναμένεται να επιστρέψει ο Τζόρνταν Χέντερσον, χάνοντας έτσι το ματς της Αγγλίας με την Κροατία, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε από το παιχνίδι κόντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες
Απών από το ματς κόντρα στην Κροατία για το Nations League θα μείνει ο Τζόρνταν Χέντερσον, καθώς ο αρχηγός της Λίβερπουλ δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του και σε συνδυασμό με τον πρόσφατο που αποκόμισε από το παιχνίδι με τις Ηνωμένες Πολιτίες, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έκρινε να τον αφήσει εκτός αποστολής.
Ο Άγγλος διεθνής έχει επανέλθει στην αγωνιστική δράση μετά από απουσία τριών εβδομάδων και ομοσπονδιακός τεχνικός των «λονταριών» δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο και να τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Έτσι, ο Χέντερσον θα επιστρέψει στο Μερσεσάϊντ και θα ακολουθήσει θεραπεία και θα διαπιστωθεί αν θα είναι έτοιμος για το ματς κόντρα στην Γουότφορντ.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.
Το NBA έχει βάλει ερευνητές για να διαλευκάνουν την υπόθεση. O Σαμς Σαράνια αποκαλύπτει τι ανέφεραν οι Μιλγουόκι Μπακς αλλά και την άποψη του Αντετοκούνμπο