Ο εμβληματικός αρχηγός των Άγγλων τιμήθηκε πριν από την έναρξη της αναμέτρηση με τις ΗΠΑ, μπήκε ως αλλαγή κι αποχώρησε από το Γουέμπλεϊ για τελευταία φορά ως μέλος της εθνικής ομάδας
Ο Γουέιν Ρούνεϊ είπε το δικό του «αντίο» στην εθνική Αγγλίας στην 120η εμφάνιση του κόντρα στις ΗΠΑ, όπου τα τρία λιοντάρια επικράτησαν με 3-0.
Ο Ρούνεϊ έπαιξε για κάτι παραπάνω από μισή ώρα και στο φινάλε είχε ένα χαμόγελο στα χείλη, χαιρετώντας συμπαίκτες και αντιπάλους και παίρνοντας ένα τελευταίο χειροκρότημα από το αγγλικό κοινό, που γέμισε το γήπεδο προς τιμήν του πρώην παίκτη των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.