Καταγγελία οπαδών της Μπάγερν κατά της ΑΕΚ για τα εισιτήρια
Παράπονα για διαφορετική τιμολόγηση κάνουν οι γερμανοί οπαδοί
Την τιμωρία της ΑΕΚ φαίνεται πως ζητούν οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου, με αφορμή τα εισιτήρια της 4ης αγωνιστικής του Champions League.
Μέσα από δηλώσεις τους στη «Deutsche Welle» οι φίλοι των Βαυαρών ισχυρίζονται πως πλήρωσαν ακριβότερα από φίλους της ΑΕΚ εισιτήρια για κοινές θέσεις.
Συγκεκριμένα, τονίζουν πως έδωσαν 35 ευρώ για εισιτήρια στις θύρες 20 και 22, την ίδια ώρα που τα μαγικά χαρτάκια των φίλων της Ένωσης ήταν μόλις στα 15 ευρώ.
Έτσι οι οπαδοί των φιλοξενούμενων προχώρησαν σε καταγγελία για παράβαση του άρθρου 19 του καταστατικού του Champions League, σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται η διαφορετική τιμολόγηση εισιτηρίων για γηπεδούχους και φιλοξενούμενους.
Αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη σεζόν οι οπαδοί της Μπάγερν είχαν προχωρήσει στην ίδια καταγγελία κατά της Άντερλεχτ, καταφέρνοντας μάλιστα να δικαιωθεί.
- Τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα μετακινήθηκαν μακριά από την Υεμένη και το Ιράν
- Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας 3-2: Πήραν το τάι μπρέικ και τη νίκη οι Ερυθρόλευκες
- Καιρός: Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας τη νέα εβδομάδα
- Άνοιξε μια νέα εποχή ενεργειακής ανασφάλειας για τον κόσμο
- Σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας του ΠΑΟΚ στα play offs μετά την επίθεση στα δημοσιογραφικά- Οι τρεις εκθέσεις και ο βαρύς πέλεκυς
- 82 χρόνια Ελλάδας στα Όσκαρ: Οι «ζωντανοί ή νεκροί» της Παξινού, η απαξίωση του Χατζιδάκι, η υπεροχή του Λάνθιμου




