Τεράστιο «διπλό» του Πανιωνίου
Οι κυανέρυθροι επικράτησαν εκτός έδρας της Ξάνθης με 1-0 χάρη σε γκολ του Μασούρα στο 36'
Ο Πανιώνιος πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της πολύ φορμαρισμένης Ξάνθης με 1-0, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να εκμεταλλεύεται την πολύ καλή απόδοση που είχε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι κυανέρυθροι κατάφεραν να πετύχουν μια μεγάλη νίκη έχοντας ηγέτη και σκόρερ τον Γιώργο Μασούρα, καθώς ο 24χρονος μεσοεπιθετικός απέδειξε και σε αυτό το ματς ότι είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.
Ο Πανιώνιος στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολύ καλή δουλειά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, παρά την απουσία του αρχηγού τους, του Παναγιώτη Κόρμπου.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε καλή επιθετική ανάπτυξη, βρήκε διαδρόμους προς την εστία της Ξάνθης και κατάφερε μάλιστα να δημιουργήσει σπουδαίες ευκαιρίες και να πετύχει ένα γκολ. Μεγάλος πρωταγωνιστής των κυανέρυθρων ήταν ο Μασούρας, ο οποίος είχε δοκάρι στο 27’ και δύο ακόμα καλές ευκαιρίες αλλά πάνω απ’ όλα ήταν ο παίκτης που έδωσε το προβάδισμα στον Πανιώνιο στο 36’.
Οι Νεοσμυρνιώτες έβγαλαν ωραία κόντρα επίθεση και ο Μασούρας (μετά από πάσα του Τσιλουλή) έστειλε με ωραίο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Ζίφκοβιτς. Στο σημείο αυτό θα πρέπει πάντως να σταθεί κάποιος στον τερματοφύλακα της Ξάνθης, επισημαίνοντας πως ο Πανιώνιος θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αν ο Ζίφκοβιτς δεν ήταν σε καλή βραδιά.
Ανέβηκε η Ξάνθη στο δεύτερο
Το δεύτερο μέρος είχε διαφορετική εικόνα, καθώς οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και είχαν ένα καλό εικοσάλεπτο (45’- 65’). Η Ξάνθη πίεσε τον αντίπαλο της, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης και είχε δύο καλές στιγμές αλλά η ομάδα της Θράκης δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Πανιώνιος άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και κατάφερε να πετύχει μια πολύ σημαντική νίκη. Η Ξάνθη μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες πριν από το σημερινό παιχνίδι με τους κυανέρυθρους αλλά το σερί της ομάδας του Ράσταβατς πήρε τέλος μετά την σπουδαία νίκη του Πανιωνίου. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η ομάδα της Θράκης τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αλμέιδα στο 78’.
- Έφυγε από τη Σαουδική Αραβία ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το ιδιωτικό του τζετ
- Νέο σχολικό κτίριο για τον Δήμο Ιλίου
- Ανδρουλάκης: Ζήτημα αποτελεσματικότητας η ενίσχυση των κοινοτικών συμβουλίων
- Claude: Εκθρονίζει το ChatGPT μετά την κόντρα με το Πεντάγωνο – Αιμορραγία της OpenAI, αποθέωση της Anthropic
- ΚΑΕ Άρης Betsson: «Η Κ18 παραμένει σε ασφαλή κατάσταση στο Άμπου Ντάμπι» (pic)
- Τραμπ: Μπαράζ αντιφατικών δηλώσεων για τον πόλεμο στο Ιράν – Δεν διαφαίνεται στρατηγική εξόδου από τις ΗΠΑ


