Κόβατς: «Περιμένω ένα δύσκολο ματς με την ΑΕΚ»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, τόνισε πως κοιτάει μόνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Champions League, ενώ περιμένει δύσκολο έργο για την ομάδα του

Ο Νίκο Κόβατς δήλωσε πως επικεντρώνεται στην αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ και όχι στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ το Σάββατο, ενώ περιμένει ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με αυτό της Αθήνας.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Μπάγερν:

«Το ματς με τη Ντόρτμουντ είναι το Σάββατο, ίσως θα έπρεπε να μιλάμε για την ΑΕΚ γιατί αν κερδίσουμε θα φτάσουμε τους δέκα βαθμούς και ουσιαστικά θα έχουμε προκριθεί. Το ντέρμπι είναι βέβαια σημαντικό, αλλά για μένα το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι το ματς με την ΑΕΚ. Ας ελπίσουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε κάνοντας μια πειστική εμφάνιση. Βλέπουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά και προετοιμαζόμαστε για αυτά επίσης ξεχωριστά.

Θα μιλήσουμε για τη Ντόρτμουντ μετά τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, από σεβασμό και προς την ελληνική ομάδα. Το ματς στην Αθήνα ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει μια ή δυο φορές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ευτυχώς βρήκαμε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε δίκαια. Περιμένω και την Τετάρτη δύσκολο ματς, δεν θα είναι πιο εύκολα από ό,τι στην Αθήνα.

Έχουμε μια μεγάλη ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες και πολλές επιλογές. Μπορεί ο καθένας εκ των υστέρων να εκφράσει τις αμφιβολίες του, αλλά η ουσία είναι πως καθένας σε αυτό το ρόστερ δικαιούται να παίζει. Εμείς θα πρέπει να εστιάζουμε στο να παίζει καλά όποιος χρησιμοποιείται και όχι στο ποιος γκρινιάζει. Είμαστε άνθρωποι και κάποιες φορές δεν αποδίδουμε όπως πρέπει, αλλά πρέπει να παραμείνουμε θετικοί. Πιστεύω πως αν όλοι δώσουν ένα 5% παραπάνω, θα είμαστε εκεί που πρέπει».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Ο Τραμπ προσπαθεί να δημιουργήσει νέο ΟΗΕ, λέει ο Λούλα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ «καταρτίζει πρόταση για τη δημιουργία νέου ΟΗΕ, του οποίου θα είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης», τονίζει ο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, αναφερόμενος στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ.

Σύνταξη

Νέα μαζική επίθεση της Ρωσίας - Εκρήξεις και πυρκαγιές στο Κίεβο

Νέα μαζική επίθεση έχει εξαπολύσει η Ρωσία στο Κίεβο, όπου οι αρχές κάνουν λόγο για πλήγματα από μη επανδρωμένα αεροσκάφη, προειδοποιώντας για πιθανές επιδρομές και με βαλλιστικούς πυραύλους.

Σύνταξη

Μελάνια Τραμπ: Οργανώνει ιδιωτική προβολή στον Λευκό Οίκο για ντοκιμαντέρ με τη ζωή της

Η ταινία «Μελάνια» θα προβληθεί παγκοσμίως στους κινηματογράφους στις 30 Ιανουαρίου. Θα ακολουθήσουν κι άλλες ταινίες για τη ζωή και τις δραστηριότητές της Μελάνια Τραμπ.

Σύνταξη

Η μητέρα της 16χρονης Λόρα «σπάει» τη σιωπή της – «Είσαι η ζωή μας, δώσε μας ένα σημάδι ότι είσαι καλά»

Οι έρευνες για την ανήλικη Λόρα, που αγνοείται από τις 8 Ιανουαρίου, όταν έφυγε από το σπίτι της στο Ρίο Πάτρας, συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα, με τις Αρχές να ψάχνουν ένα στοιχείο που θα οδηγήσει στα ίχνη της. Τα σενάρια για το πού μπορεί να βρίσκεται σήμερα η 16χρονη μαθήτρια είναι πολλά. Τα ίχνη όμως, όσο […]

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007