
Προβληματισμός στον Αρη για τις συνεχόμενες ήττες και τον… Ερέρα
Συνάντηση των Καρυπίδη -Διαμαντόπουλου μετά τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό και προβληματισμός για τον Πάκο Ερέρα. Διάθεση να υπάρξει ψυχραιμία και να μην παρθούν αποφάσεις εν θερμώ.
Σε ένα ακόμη ντέρμπι ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό, χάνοντας αυτή τη φορά με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο Βικελίδής. Η 4η σερί ήττα και 5η συνολικά σε εννέα παιχνίδια έχουν φέρει έντονο προβληματισμό στα υψηλά «κλιμάκια» της διοίκησης των κίτρινων.
Μετά το τέλος του ματς με τους ερυθρόλευκους Θόδωρος Καρυπίδης και Ντίνος Διαμαντόπουλος είχαν σύσκεψη (για περίπου μισή ώρα) στο γήπεδο του Άρη προκειμένου να αναλύσουν τι φταίει.
- Μέση Ανατολή: Μια νέα περιφερειακή συμμαχία διαμορφώνεται με Τουρκία, Πακιστάν, Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο
- Γερμανία: Κρατούμενη σε φυλακή στο Χαλέπι γερμανίδα δημοσιογράφος που αγνοείται από τον Ιανουάριο
- Γάζα: 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα
- Λίβανος – Ισραήλ: Νέες συνομιλίες θα φιλοξενήσουν οι ΗΠΑ την Πέμπτη
- Βραζιλία: Σχεδόν 200 τουρίστες επισκέφθηκαν φαβέλα για το ηλιοβασίλεμα και έπεσαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών
- Τουρκία: Πόζαρε με τη σημαία του ψευδοκράτους η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο του ΟΗΕ



