
Ο Παναθηναϊκός νίκησε γιατί μετέδωσε πίστη στον κόσμο του
Οι παίκτες του Δώνη έμοιαζαν η ομάδα που καιγόταν για τη νίκη κι έδωσαν το δικαίωμα σε 35.000 οπαδούς να ζητούν νίκη στο Φάληρο.
Ο Παναθηναϊκός προερχόταν από ήττα στην Τούμπα και η ΑΕΚ από τεσσάρα επί του Άρη. Πριν τη σέντρα επίσης, το «τριφύλλι» είχε δέκα βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ και η Ένωση είχε την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την κορυφή.
Η διάθεση, όμως, που έβγαλαν οι δύο ομάδες ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες. Ο Παναθηναϊκός έδειχνε σε όλη τη διάρκεια το σύνολο που κυνηγάει πρωτάθλημα. Με 13 τελικές έναντι πέντε της πρωταθλήτριας, με κατοχή 55%-45%, το «τριφύλλι» έδειξε ότι έχει τελικά μεγαλύτερο ταβάνι απ’ ό,τι φάνηκε με τον ΠΑΟΚ. Αυτή ήταν η νίκη του. Κι ας μην σκόραρε.
- Δένδιας: Υφίσταται απειλή και έχουμε ανάγκη Ένοπλες Δυνάμεις που θα λειτουργούν αποτρεπτικά
- Axios: ΗΠΑ και Ιράν έφτασαν σε συμφωνία – Απομένει η τελική έγκριση του Τραμπ
- Ελβετία: Η στιγμή της σύλληψης του 31χρονου δράστη που μαχαίρωσε 3 άτομα και φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ»
- Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιλέγουν την αγαπημένη τους στιγμή από τους πανηγυρισμούς της Euroleague (vid)
- New York Times: Η Γουατεμάλα συμφώνησε για κοινά πλήγματα με τις ΗΠΑ εναντίον συμμοριών ναρκωτικών
- «Μετρ» της απάτης 27χρονος – Παρίστανε το υψηλόβαθμο στέλεχος επιχειρήσεων και έκανε κομπίνες με ενοικιάσεις διαμερισμάτων


