Ροντρίγκεθ: «Δεν ξέρω για την κατάρα του Ολυμπιακού»
Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε για τη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί του Ολυμπιακού και την κατάρα των Final Four που βρίσκει πάντα ηττημένους τους Ρώσους κόντρα στους Ερυθρόλευκους
«Δεν ήμουν στην ΤΣΣΚΑ. Δεν ξέρω για την κατάρα των φάιναλ φορ κόντρα στον Ολυμπιακό» απάντησε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, όταν ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη δυσμενή παράδοση των Ρώσων κόντρα στους Ερυθρόλευκους.
Αναλυτικά όσα είπε μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων την Πέμπτη 1/11 (δύσκολη νίκη για την ΤΣΣΚΑ με 69-65):
«Ο αγώνας ήταν σκληρός. Η απόδοσή μας δεν ήταν αρκετά καλή. Χάσαμε πολλά σουτ. Συνήθως σκοράρουμε κοντά στους 90 πόντους. Παρόλα αυτά, η νίκη επί του Ολυμπιακού με 69 πόντους είναι ένα καλό σημάδι. Παίξαμε καλή άμυνα, η οποία δεν είναι εύκολη σε έναν αγώνα με έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο η απόδοση μου έπεσε λίγο. Πρέπει να διαβάζουμε σωστά το παιχνίδι. Μετά την τρίτη περίοδο, άλλοι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά. Ο Ουίλ (Κλάιμπερν) και ο Κόρι (Χίγκινς) ήταν καταπληκτικοί. Είμαστε ομάδα, δεν είμαι εγωιστής, το μόνο που θέλω είναι να παίξουμε καλύτερα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείς να βασιστείς στις ατομικές ικανότητες, αλλά δεν θα κερδίσουμε τίποτα αν δεν είμαστε ομάδα.
Δεν ξέρω για την κατάρα του Ολυμπιακού. Δεν ήμουν σε αυτά τα Φάιναλ Φορ. Φυσικά, γνωρίζω ότι στο παρελθόν υπήρχαν κάποιες ιδιαίτερες καταστάσεις. Αλλά τώρα δεν κοιτάζουμε το παρελθόν. Είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί στη συνέχεια, όπως και εμείς».
- Τέμπη: «Όσο αναπνέω θα παλεύω για να μπουν φυλακή όσοι φταίνε» – Συγκλονίζει η Άλμα Λάτα που έχασε την κόρη της
- Αμερικανικές βάσεις: Πού βρίσκονται οι σημαντικότερες σε Μέση Ανατολή και Ευρώπη – Πόσες έχει η Ελλάδα και η Κύπρος
- Ιράν: Τι λένε Έλληνες που βρίσκονται σε Άμπου Ντάμπι, Ντόχα και Μπαχρέιν
- Από την Κοιλάδα των Βασιλέων στα μικρόφωνα του BBC: Η αποκάλυψη του Τουταγχαμών έπειτα από 3.300 χρόνια σιωπής
- H εξαιρετική εμφάνιση που έκανε ο Αβδάλας στην ήττα του Βιρτζίνια Τεκ, «διπλός» ο Χιτικούδης
- Ευρώπη: Η αποκλεισμένη γενιά – Η αγορά κατοικιών απογοητεύει τους νέους




