Φαβορί για τον πάγκο της Χιχόν ο Βίκτορ Σάντσες

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσες, είναι φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σπόρτινγκ Χιχόν

Ο 42χρονος Ισπανός τεχνικός, Βίκτορ Σάντσες, είναι σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σπόρτινγκ Χιχόν. Ο Ρούμπεν Μπαράχα δεν τα πηγαίνει τόσο καλά, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα ματς (3Ι-1Η) και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Μιγκέλ Τορεσίγια σκέφτεται τις επιλογές του, με τον Βίκτορ Σάντσες να είναι πρώτος στη λίστα μαζί με τους Φραν Εσκριμπά και Κίκε Σάντσες Φλόρες.

Ο Σάντσες είναι παλιός γνώριμος του ελληνικού ποδοσφαίρου αφού πέρασε από τα μέρη μας σαν ποδοσφαιριστής για λογαριασμό του Παναθηναϊκού (2006-2007), σαν βοηθός του Μίτσελ στον Ολυμπιακό (2013-2014) αλλά και σαν πρώτος προπονητής στους ερυθρόλευκους, στη σύντομη θητεία του το 2016, όπου άντεξε μόλις δύο ματς.

Τελευταία δουλειά του ήταν στην Μπέτις (11/16 – 5/17) και από τότε ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στα 88 ματς που έχει κοουτσάρει επαγγελματικά, έχει συντελεστή νικών μόλις 22.22%  καθώς έχει ρεκόρ 18Ν -33Ι-30 Η.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η Γαλλία καταδικάζει τη φονική επίθεση εναντίον ομάδας του Ερυθρού Σταυρού

Δυο οδηγοί του Ερυθρού Σταυρού έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις εργαζόμενοί του τραυματίστηκαν σε επίθεση ενόπλων εναντίον τους στην πολιτεία Νότιο Νταρφούρ, στο δυτικό Σουδάν.

Σύνταξη ΙΝ

Απαγορεύτηκε η «γιόγκα με κουτάβια» στην Ιταλία, γιατί νοίκιαζαν κουτάβια μόνο για τα μαθήματα

Το υπουργείο Υγείας της Ιταλίας, απαγόρευσε την «γιόγκα με κουτάβια», καθώς υπέπεσε στην αντίληψή τους πως οργανισμοί επικοινωνούσαν με εκτροφείς για να τους παρέχουν κουτάβια μόνο για τα μαθήματα.

Σύνταξη ΙΝ

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο προειδοποιεί για τυχόν απειλές αντιποίνων ή εκφοβισμού εναντίον του

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, προειδοποιεί πως οι απόπειρες επηρεασμού των αποφάσεών του είναι επίσης παράνομες και διώκονται.

Σύνταξη ΙΝ

Καμία βιασύνη για την Apple - Πλησιάζει η ώρα της ΑΙ

H εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει τις νέες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης στο ετήσιο συνέδριο λογισμικού της τον επόμενο μήνα, όπως και να αναθεωρήσει τις σειρές προϊόντων της με τσιπ έτοιμα για AI

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007