Επιστρέφει στην εθνική Πορτογαλίας ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε κληθεί στα προηγούμενα ματς της Πορτογαλίας για το Nations League από τον Φερνάντο Σάντος, όμως όπως όλα δείχνουν στα παιχνίδια του Νοεμβρίου θα είναι παρών

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ζητήσει από τον Φερνάντο Σάντος να μην κληθεί στα παιχνίδια της εθνικής Πορτογαλίας για το Nations League τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο προκειμένου να πάρει ανάσες.

Όμως όλα δείχνουν ότι ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους θα επιστρέψει στην Πορτογαλία για το ματς του Νοεμβρίου για τη νεοσύστατη διοργάνωση, απέναντι στην Ιταλία.

Ο Πορτογάλος σταρ δεν θα λείψει άλλο από τους Ίβηρες και θα τεθεί στη διάθεση του Σάντος για το παιχνίδι με την σκουάντρα ατζούρα, το οποίο είναι κομβικό για την πρωτιά στον όμιλο για το Νations League.

Ο Κριστιάνο θέλει να επιστρέψει στην εθνική και να βοηθήσει για την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης και περιμένει την κλήση του Σάντος μέσα στις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: Υπέγραψε ο Σλοτ και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση (pic)

Ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ, βάζοντας την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι «κόκκινοι».

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

LIVE: Φιορεντίνα – Νάπολι

LIVE: Φιορεντίνα – Νάπολι. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φιορεντίνα – Νάπολι για την 37η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από Cosmote Sports 2.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Αρτέτα: «Ελπίζουμε ο Μόγιες και η Γουέστ Χαμ να μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε το όνειρό μας»

Ο Μικέλ Αρτέτα δήλωσε πως ελπίζει σε ένα... δώρο από την Γουέστ Χαμ, προκειμένου η Άρσεναλ να στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Συνεχίζει στον Παναιτωλικό ο Πετράκης: Ανανέωσε για ακόμα μία σεζόν

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Πετράκη ανακοίνωσε (17/05) ο Παναιτωλικός, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν νέο μονοετές συμβόλαιο.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Μέτρα κατά του ρατσισμού ανακοίνωσε η FIFA

Αυτά είναι τα νέα μέτρα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κατά των ρατσιστικών φαινομένων στα γήπεδα.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Η FIFA σκέφτεται να χρησιμοποιείται το VAR κατόπιν αιτήματος απ’ τις ομάδες (pic)

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, μίλησε για διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας καινοτομίας για την χρήση του VAR.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Συγκλονίζει ο Κλοπ: «Ήταν τόσο εύκολο για μένα να ερωτευτώ τον σύλλογο και τους ανθρώπους»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στο «Guardian» για όλα όσα πέρασε στο Μερσεϊσάιντ και προσπαθεί να… εξηγήσει πως ερωτεύτηκε την Λίβερπουλ.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Επίσημο: Προπονητής του Παναθηναϊκού ο Κόντης

Ο Φατίχ Τερίμ αποχώρησε και ο Χρήστος Κόντης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και επίσημα για τα δύο εναπομείναντα ματς, με το τριφύλλι να ανακοινώνει την πρόσληψη του.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Τερίμ: «Είμαι σίγουρος πως θα κατακτήσετε το Κύπελλο- Ζητάω συγγνώμη αν αδίκησα κάποιον»

Ο Φατίχ Τερίμ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και αποχαιρέτισε τους παίκτες, λέγοντάς τους ότι είναι σίγουρος ότι θα κάνουν το 2×2 στο τέλος.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Η Δύση φοβάται την ήττα τόσο της Ρωσίας όσο και της Ουκρανίας

Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι διαμαρτυρήθηκε στον Μπλίνκεν επειδή η Δύση του έχει απαγορεύσει να χρησιμοποιήσει τα όπλα που του παρέχει για να πλήξει στόχους στη ρωσική επικράτεια.

Σύνταξη ΙΝ

Αποχωρεί ύστερα από 11 χρόνια η στρατιωτική εκπαιδευτική αποστολή της ΕΕ

Η στρατιωτική χούντα που κατέλαβε την εξουσία διά της βίας το 2020 στο Μαλί γύρισε την πλάτη στην αντιτζιχαντιστική συμμαχία με τη Γαλλία και τους ευρωπαίους εταίρους της κι έχει στραφεί στη Ρωσία.

Σύνταξη ΙΝ

Το Διεθνές Δικαστήριο καλεί το Ισραήλ να παράσχει διευκρινήσεις για τις ζώνες εκκένωσης στη Γάζα

Την Παρασκευή, στην δεύτερη και τελευταία μέρα ακροάσεων για την προσφυγή της Νότιας Αφρικής σχετικά με την επέμβαση στη Ράφα, η δικάσιμος είχε νέα και εντολή δικαστηρίου.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007