Με το «κουτί» στα… κόκκινα βρίσκει τη λύση στην εξίσωση
Απέναντι στην Ντουντελάνζ οι παίκτες του Μαρτίνς δίνουν εξετάσεις στην «πίεση» και τα… μαθηματικά
Μπορεί να αρχίζει να πέφτει η θερμοκρασία, ωστόσο ο Ολυμπιακός θέλει να γυρίσει σε συνθήκες… καλοκαιριού, προκειμένου να συναντηθεί ξανά με τις επιτυχίες.
Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του έχουν κάθε λόγο να αναπολούν τις ημέρες του Αυγούστου, όταν τους πήγαιναν όλα πρίμα και είχαν καταφέρει να δείξουν ότι αυτή η καινούργια ομάδα των ερυθρόλευκων έχει την προοπτική για να εκπληρώσει τις προσδοκίες διοίκησης και οπαδών.
Ήταν τότε που ο Ολυμπιακός έβαζε (συνολικά) επτά γκολ στην Λουκέρνη και τέσσερα στην Μπέρνλι και εξασφάλιζε την παρουσία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, υλοποιώντας έναν από τους πιο βασικούς στόχους του. Σε αυτό το φεγγάρι ο Μαρτίνς είχε παρατάξει σχήμα με Μπουχαλάκη και Καμαρά στον άξονα, Λάζαρο, Φορτούνη, Ποντένσε στην τριάδα και Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.
- Τραμπ: Παρουσιάζει το «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα και… γενικώς – Live η ομιλία στο Νταβός
- Κακοκαιρία: Πνίγηκε η Αττική, εικόνες αποκάλυψης στη Γλυφάδα – Περιοχές καλυμμένες με πέτρες και λάσπη
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
- Τραμπ: «Ο πρόεδρος σκότωσε το αμερικανικό όνειρο για τους Ευρωπαίους» – Η ομιλία στο Νταβός και το ρήγμα με την ΕΕ
- Στο Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος εντάσσεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρεμαστής
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές

