Άνοδος 0,87% στο Χρηματιστήριο
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:10, διαμορφώνεται στις 624,83 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,87%
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, εν μέσω ήπιας ανοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:10, διαμορφώνεται στις 624,83 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,87%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 2,85 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 1,05%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,23%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Σαράντης (+2,09%), της Jumbo(+1,89%) και της Alpha Bank (+1,65%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές των ΕΛΠΕ (-0,43%) και της Τέρνα Ενεργειακή (-0,32%)
Ανοδικά κινούνται όλοι οι επιμέρους δείκτες και τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (+2,25%) και των Τροφίμων (+1,51%).
Ανοδικά κινούνται 36 μετοχές, 11 πτωτικά και 10 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Τζιρακιάν +15,71% και Περσεύς +5,00%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Κρητών ‘Αρτος -7,81% και REDS-5,69%.
- Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ 4-1 πεν. (2-2 κ.δ): Πήρε το «θρίλερ» και το Σούπερ Καπ
- Γερμανία: Ο πρόεδρος Σταϊνμάγερ κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι καθιστούν τον κόσμο «άντρο ληστών»
- Πάτρα: Νέες σοκαριστικές εικόνες από την άγρια συμπλοκή με θύμα τον 30χρονο – Η στιγμή που βγαίνει το μαχαίρι
- Καρδίτσα – Σπάρτακ Σουμπότιτσα 84-75: Ιστορική ευρωπαϊκή πρόκριση των Θεσσαλών στους«16» του BCL
- Συνελήφθησαν ο «Δρακουμέλ» και ο «Καπιμπάρα» για τη ληστεία των έργων Ματίς και Πορτινάρι στο Σάο Πάολο
- Από τον Χάρι Χουντίνι στον Χάρι Πότερ – Πώς οι μάγοι παραμένουν επίκαιροι στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης








