
Ο κυπριακός Τύπος για την παραίτηση Κοτζιά
Η παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από το Υπουργείο Εξωτερικών και η ανάληψη του από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είναι από τα βασικά θέματα στις πρώτες σελίδες των σημερινών κυπριακών εφημερίδων.
Η παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από το Υπουργείο Εξωτερικών και η ανάληψη του από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είναι από τα βασικά θέματα στις πρώτες σελίδες των σημερινών κυπριακών εφημερίδων.
Οι σχετικοί τίτλοι:
– «Αλήθεια»: «Θα μας επηρεάσει;» η αποχώρηση του Νίκου Κοτζιά από το ελληνικό ΥΠΕΞ την πιο κρίσιμη ώρα του Κυπριακού. Η εφημερίδα σημειώνει ότι ο κ. Κοτζιάς αιφνιδίασε με την παραίτησή του μετά από τον ενδοκυβερνητικό «καβγά» με τον Π. Καμμένο και ότι ο πρωθυπουργός Τσίπρας αιφνιδίασε «δύο φορές» αποδεχόμενος την παραίτηση και αναλαμβάνοντας ο ίδιος το ελληνικό ΥΠΕΞ.
-«Πολίτης»: «Πήρε το καπέλο του κι έφυγε!!! – Ενοχλημένος από τις ίσες αποστάσεις που τήρησε ο Τσίπρας».
– «Φιλελεύθερος» «Κρίση – σοκ στην Αθήνα – Η Συμφωνία των Πρεσπών έφαγε τον Κοτζιά».
-«Χαραυγή»: «Δεκτή η παραίτηση Κοτζιά – Πρέσπες και Κυπριακό υπό την διαχείριση Τσίπρα».
Το ΡΙΚ στο δελτίο ειδήσεων είχε τίτλο: «Η παραίτηση Κοτζιά προκάλεσε πολιτικό σεισμό».
- Πανελλαδικές 2026: Με το μάθημα των Νέων Ελληνικών ξεκινούν οι μαθητές των ΕΠΑΛ
- Νέες ταινίες: Η χαρά των σινεφίλ
- Ο τελικός των σταρ, της λάμψης και των celebrities του παγκόσμιου ποδοσφαίρου
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και βροχές το Σάββατο – Η πρόγνωση για του Αγίου Πνεύματος
- Το κίνημα «Δεν Πληρώνω» του Άδωνι Γεωργιάδη και της Νέας Δημοκρατίας
- Νέα στρατηγική, ίδιες πρακτικές για την ICE – Πιο «αόρατη», εξίσου βάναυση η «μηχανή» απελάσεων του Τραμπ



