
ΟΦΗ: Νοκ άουτ εν όψει Ολυμπιακού Νέιρα και Παπάζογλου
Χουάν Νέιρα και Τάσος Παπάζογλου δεν υπολογίζονται από το τεχνικό του ΟΦΗ Νίκο Παπαδόπουλο για το ματς με τον Ολυμπιακό (21/10, 20:30)
Οριστικοποιήθηκε η απουσία των Χουάν Νέιρα και Τάσου Παπάζογλου από το κυριακάτικο (21/10, 20:30) ματς του ΟΦΗ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.
Οι ποδοσφαιριστές είναι λαβωμένοι και περιορίζονται σε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ ο Έλληνας αμυντικός ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους προσαγωγούς.
Σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες τέθηκε ξανά στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου ο 24χρονος ακραίος μπακ, Μανώλης Μπολάκης.
- Ελ Νίνιο: Ένα πολύ ισχυρό φαινόμενο πλησιάζει – Τι μπορούμε να περιμένουμε;
- Βιμ Βέντερς: Αποσύρει ταινία του 1975 μετά από καταγγελίες της Ναστάζια Κίνσκι για σκηνή που γύρισε στα 13 της
- Αλλάζει γραμμή το Μαξίμου απέναντι σε Σαμαρά – Από τα «καρφιά» στα καλοπιάσματα και στο «κάλεσμα συστράτευσης
- Αλβανία: Από την ανησυχία στη δημόσια οργή – Κλιμακώνονται οι διαδηλώσεις για την επένδυση Κούσνερ
- Σπερς – Νικς 95-105: Break με το… καλημέρα στους τελικούς του NBA και 1-0 η Νέα Υόρκη
- Η Κάρπαθος πρωταγωνιστεί σε διεθνές αφιέρωμα – «Προσφέρει αληθινή ελληνική ατμόσφαιρα»


