Ζητείται τόλμη
Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γύρου μεταξύ Δούρου και Πατούλη προκαλεί σπασμούς απελπισίας στους λίγους πολίτες που έχουν απομείνει να πιστεύουν στη δύναμη της ψήφου σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.
Η εικόνα των υποψηφιοτήτων στον δήμο της Αθήνας έχει έναν αναμφισβήτητο δυναμισμό. Ο σημερινός δήμαρχος, ύστερα από δύο θητείες με πολύ περισσότερα θετικά στοιχεία από αυτά που αναγνωρίζονται, ανακοινώνει την αποχώρησή του, αφενός για να δώσει τόπο στους νέους, αφετέρου για να ριχτεί ο ίδιος σε νέες περιπέτειες.
Την ίδια στιγμή εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους ενδιαφέροντες και ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι, όπως ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Παύλος Γερουλάνος.
- LIVE: Πανιώνιος – Ολυμπιακός
- Σχοινάς: Η Κύπρος να ζητήσει ένταξη στο ΝΑΤΟ – Δεν θα υπάρξει καλύτερη ευκαιρία
- «Εμπόλεμη ζώνη» χαρακτηρίστηκε το Στενό του Ορμούζ – Τι σημαίνει για ναυτικούς
- Ελευσίνα: Προσγειώθηκε το C-130 με 91 Έλληνες από το Αμπού Ντάμπι
- Η σημαία της ΕΕ έναντι του Τραμπ στα χέρια του Σάντσεθ – Η κυβίστηση Μακρόν και ο κατευναστικός Μερτς
- Τα παπούτσια του Γιαμάλ «σπάνε καρδιές» – Το μοντέλο που σχεδίασε η adidas για τον σούπερ σταρ της Μπάρτσα









