Θέλει Πιάτεκ η Μπαρτσελόνα
Την περίπτωση του Κρίστοφ Πιάτεκ κοιτάζει η Μπαρτσελόνα, ως μία εναλλακτική στον Λουίς Σουάρεζ
Η Μπαρτσελόνα στοχεύει στην απόκτηση ενός επιθετικού, καθώς ο Λουίς Σουάρεζ, στα 31 του χρόνια δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει σε κάθε παιχνίδι. Ο Ουρουγουανός φορ θέλει να ξεκουράζεται ανά διαστήματα, προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα μεγάλα παιχνίδια.
Οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον Κρίστοφ Πιάτεκ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Τζένοα, έχοντας πετύχει 13 γκολ σε 8 εμφανίσεις. Μάλιστα, οι Καταλανοί φαίνεται να ετοιμάζουν πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ γα τον Πολωνό φορ, την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Βέβαια, δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Πολωνό φορ, καθώς Ντόρτμουντ, Γιουβέντους και Τσέλσι εξετάζουν την περίπτωση του.
Πίσω από τον Λουίς Σουάρεζ αυτή τη στιγμή, βρίσκεται ο Μουνίρ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε.
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια




