Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Απόλλωνα
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε να κάνει μόλις δύο αλλαγές στην 11αδα στο αποψινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης σε σχέση μ' αυτό που έδωσε στη Λευκορωσία. Φανέλα βασικού πήραν οι Σάκχοφ και Μπίσεσβαρ
Με δύο αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ θα παρατάξει την ομάδα του ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στο σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Έτσι λοιπόν κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μάτος-Βαρέλα-Κρέσπο και Βιερίνια. Η πρώτη αλλαγή είναι στο χώρο του κέντρου με τον Σάκχοφ να παίρνει την θέση του Κάνιας και να παίζει δίπαλ στον Μαουρίσιο.
Η δεύτερη αλλαγή είναι στις αριστερή πτέρυγα με τον Μπίσεσβαρ να παίρνει την θέση του Λημνιού. Στην δεξιά πλευρά θα είναι ο MVP με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ Λέο Ζαμπά. Στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς. Στον πάγκο του Δικεφάλου είναι οι: Ρέι, Τόσκα, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Λημνιός, Καρέλης και Άκπομ.
- «Αυτά είναι τα μυστικά της επιτυχίας του Κομπανί στην Μπάγερν»
- Ιράν: Για 30 ώρες έκαιγε η φωτιά στο αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford
- ΕΚΠΟΙΖΩ: Το πλαφόν δεν αναχαιτίζει την ακρίβεια – Καταγγελίες για τσουχτερές ανατιμήσεις
- «O θάνατος ενός ηθοποιού» έρχεται στο ΠΛΥΦΑ
- Νέο πλήγμα στην αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη
- Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου


