Ο Μαρτίνς το’ πε και το’ κανε
Ο πορτογάλος τεχνικός είχε εξ αρχής ως στόχο τη δημιουργία δύο ισάξιων εντεκάδων και το πλάνο του βρίσκει απόλυτη εφαρμογή απόψε στο Μιλάνο. Η δουλειά του Μαρτίνς και η τακτική που ακολούθησε ο 48χρονος κόουτς αποδίδουν καρπούς
Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε στο Μιλάνο ένα πολύ σημαντικό και συνάμα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντίπαλός του ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, η Μίλαν, και οι ερυθρόλευκοι καλούνται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός πολύ δύσκολου αγώνα στο Σαν Σίρο.
To10.gr είναι στην Ιταλία, με τον Γιώργο Νοικοκύρη να σας ενημερώνει αναλυτικά για όλα τα νέα, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, σχεδιάζει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του.
Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν ο Ολυμπιακός να έχει ακόμα και εννιά αλλαγές σε σχέση με την εντεκάδα που ξεκίνησε το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Και επαναλαμβάνουμε ότι αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι η Μίλαν, και μάλιστα στην έδρα της.
- Περιστέρι: Θρασύτατοι διαρρήκτες ρήμαξαν καταστήματα και οχήματα μέσα σε λίγη ώρα – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Κώστας Παπανικολάου καρφώνει εντυπωσιακά μπροστά στον Όσμαν (vid)
- Αγρότες: Διορία στην κυβέρνηση μέχρι την Κυριακή για συγκεκριμένες δεσμεύεις αλλιώς γενικευμένη κλιμάκωση
- Κάπα Research: Η ακρίβεια έχει ονοματεπώνυμο – Που εντοπίζεται το πρόβλημα
- Ελληνική οικονομία: Το στοίχημα των επενδύσεων και οι μεταρρυθμίσεις
- Ένας νέος κόσμος αναδύεται το 2026 – Τι να κρατήσουμε από αυτό που έφυγε γι’ αυτό που έρχεται



