Στο Λονδίνο για μια εμφάνιση ο Φοίβος Δεληβοριάς
Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου
Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο Λονδίνο ύστερα από την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή του εκεί πριν από 2 χρόνια και περιμένει με ανυπομονησία να δει παλιούς και νέους φίλους και να τους χαρίσει ένα πρόγραμμα με τα … καλύτερα από τα καλύτερα!
Μαζί με τους συνεργάτες του φτιάχνει ειδικά για την εμφάνισή του στο Mimi’s Private Members Club, ένα πολύ προσωπικό σκηνικό άλμπουμ, από όπου περνούν πρόσωπα και μέρη που αιχμαλωτίστηκαν από τον ωτακουστή και οφθαλμολάγνο τραγουδοποιό από το ’89 ως εδώ.
Από την Κική στην γκαρσόνα του Χάλια, από τον σκύλο Βαγγέλη ως τον Πατώκο, από τα τάγματα της Υβρεοπομπής μέχρι τον Γκάλη και το Κουνελάκι, γνωστοί και άγνωστοι ήρωες μιας ελληνικής πραγματικότητας που συνήθως δεν της ρίχνουμε δεύτερη ματιά αλλά σημαίνει πολλά για όσους είναι μακριά, όλοι θα είναι εκεί πρωταγωνιστές και εκτεθειμένοι σε μια παράσταση-«Best of», λίγο πριν έρθουν τα καλύτερα.
Αφού –κι αυτό είναι γνωστό σε κάθε γωνιά του πλανήτη- τα καλύτερα πάντα έρχονται!
Opening by Στέλιος Τσουκιάς
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Φασούλη Νεφέλη: Τραγούδι
Χριστοδούλου Κωστής: Πλήκτρα
Ντούβας Σωτήρης: Ντραμς
Θοδωρής Κότσυφας-κιθάρες
Yoel Soto: Μπάσο
- Ο αφθώδης πυρετός στη Λέσβο πυρπολεί το φετινό Πάσχα
- «Αρμπάιτ»: Η παράσταση των Παλούμπη – Τσιοτσιόπουλου στο Σταθμός
- Ένας πόλεμος που απλώς φέρνει μεγαλύτερο χάος και μια πρόκληση για την Ευρώπη
- Καλαμαριά: Απολογείται σήμερα ο 23χρονος που σκότωσε 20χρονο
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Το Ιράν ορκίζεται εκδίκηση για τον θάνατο του Λαριτζανί





