Εγκλωβίστηκαν 19 ορειβάτες στο φαράγγι Σεργούλας
Δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός.
Επιχείρηση απεγκλωβισμού δεκαεννέα ορειβατών βρίσκεται σε εξέλιξη στο φαράγγι Σεργούλας του δήμου Δωρίδος.
Οι ορειβάτες βρίσκονται από το απόγευμα της Κυριακής σε δύσβατη περιοχή και ζήτησαν τη βοήθεια των Αρχών καθώς έχασαν τον προσανατολισμό τους.
Εντοπίστηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής από τα σωστικά συνεργεία και ξεκίνησαν οι προσπάθειες απεγκλωβισμού τους, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε λίγη ώρα.
Δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός και, σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο δυο άτομα εμφανίζουν συμπτώματα υποθερμίας.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν 12 άτομα και 4 οχήματα από την πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπάκτου και την 6η ΕΜΑΚ, καθώς και αστυνομικοί του Τμήματος Ευπαλίου.
- ΕΕ: «Τίποτα δεν εκφράζει την αγάπη όπως τα… χημικά» – Τα τριαντάφυλλα του Αγίου Βαλεντίνου συχνά καλύπτονται με φυτοφάρμακα
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (pic)
- Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Από τα luxury δώρα στα ραντεβού στο σπίτι – Όταν ο ρομαντισμός συναντά την ακρίβεια
- Λεβερκούζεν – Ζανκτ Πάουλι 4-0: Εύκολη νίκη για τις Ασπιρίνες πριν τον Ολυμπιακό
- Η εξήγηση για το «όχι» του Ντε Τσέρμπι στην Τότεναμ
- Τέσσερις πράξεις θεσμικής αλαζονείας





