«Όχι» της Αστυνομίας στον Άρη για εισιτήρια
Η αστυνομία είπε «όχι» στο αίτημα των κίτρινων για τον προσεχή αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (26/09, 7 μ.μ.)
Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης (26/09, 7 μ.μ.) για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου πραγματοποιήθηκε σήμερα (21/09) το μεσημέρι. Οι κίτρινοι εκπροσωπήθηκαν από τον υπεύθυνο ασφαλείας, Γιώτη Κεφαλίδη, και τον διευθυντή γραφείων, Αντώνη Τσαλουχίδη.
Παρόλο που ο Άρης ζήτησε επίσημα να πάρει εισιτήρια για τους οπαδούς του και η πλευρά του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε θετική, η αστυνομία διαφώνησε και απέρριψε το σχετικό αίτημα. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι δικαιούνται μόνο 20 προσκλήσεις βάσει προκήρυξης.
Επιπλέον, στη συζήτηση υπήρξε συμφωνία για κάποια βασικά διαδικαστικά θέματα σχετικά με το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας, όπως για παράδειγμα ο τρόπος που η αποστολή του Άρη θα μεταβεί στην Τούμπα, καθώς και η διαδρομή που θα ακολουθήσει.
- Κραν Μοντανά: Η έκκληση των συγγενών για την 15χρονη Αλίκη Καλλέργη που αγνοείται – Πώς το μπαρ έγινε παγίδα θανάτου
- Πώς μας προστατεύει κρυφά ο μεγάλος, κακός λύκος;
- Τι συμβαίνει με τις αποδοχές της Λαγκάρντ: Άλλες στα χαρτιά, άλλες στην τσέπη
- Η Σάκκαρη νίκησε την Οσάκα και έπειτα επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
- Υεμένη: Εχθροπραξίες μεταξύ κυβέρνησης και αυτονομιστών – Ο στόλος της Σαουδικής Αραβίας στην Αραβική Θάλασσα
- Betsson Super Cup: Ολυμπιακός-ΟΦΗ με Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις και κορυφαία προσφορά* στην Betsson!


