Στο ευρύ 4-0 της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Αϊντχόφεν ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε για 8η φορά χατ τρικ σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, έφτασε τα 103 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ο Ερνέστο Βαλβέρδε υποκλίθηκε για άλλη μία φορά στο ταλέντο του Αργεντινού.
«Πετυχαίνει ασυνήθιστα πράγματα και σε κάνει να πιστεύεις πως είναι… ρουτίνα. Πέτυχε τρία γκολ, ξεκλείδωσε το ματς με την απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το χτύπημα ήταν αριστοτεχνικό. Δεν κουράζεται να πετυχαίνει χατ-τρικ» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαλβέρδε, όταν ρωτήθηκε για την απόδοση του Αργεντινού.
Κατά τ’ άλλα ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος από το 4-0. Έπαιξαν καλά στην κόντρα και γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο να βρούμε το πρώτο γκολ. Μετά το 2-0 είχαμε μεγαλύτερη ηρεμία και όλα έγιναν εύκολα για εμάς. Είναι πάντα δύσκολο να ανοίγεις τις αντίπαλες άμυνες με την πρώτη προσπάθεια.
Όλοι βρίσκουν κίνητρο στο Champions League. Γνωρίζουμε τη σημασία των τριών βαθμών σε κάθε παιχνίδι. Σε αυτό το επίπεδο κάθε λάθος πληρώνεται ακριβά».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.
Το NBA έχει βάλει ερευνητές για να διαλευκάνουν την υπόθεση. O Σαμς Σαράνια αποκαλύπτει τι ανέφεραν οι Μιλγουόκι Μπακς αλλά και την άποψη του Αντετοκούνμπο