
Τεν Χαγκ: «Η ΑΕΚ είναι έμπειρη ομάδα»
Ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άγιαξ το βράδυ της Τετάρτης, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής του ολλανδικού συλλόγου, Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για το ματς και χαρακτήρισε έμπειρη ομάδα την Ένωση.
«Είμαστε πάντα σίγουροι για τους αγώνες, είμαστε πεπεισμένοι αλλά δε μπορούμε να πούμε… κερδίσαμε για αύριο, καθώς παίζουμε εναντίον μιας καλής ομάδας. Παίζουμε στο Champions League, όπου βρίσκονται μόνο καλές ομάδες και η ΑΕΚ είναι πολύ έμπειρη σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι, ξέρουν τους κανόνες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τι είναι πάνω από όλα, το αποτέλεσμα», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Άγιαξ και πρόσθεσε.
Πρόκειται να κάνουμε το παιχνίδι μας, να κυριαρχήσουμε στο δεύτερο μισό, όπου δεν θέλουμε να αφήσουμε τον αντίπαλο να αναπνεύσει. Οι οπαδοί μας περίμεναν πολύ καιρό το πρώτο εντός έδρας ματς. Θα δημιουργήσουν σίγουρα μια αληθινή ατμόσφαιρα ευρωπαϊκής διοργάνωσης».
Αναφερόμενος ο Χαγκ στον τραυματισμό του Ντόλμκπεργκ, τόνισε. «Ο Ντόλμπεργκ είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πίσω μέρος του γονάτου, αλλά δεν θα το αποκαλούσα τραυματισμό».
- Έντονο τηλεφώνημα Νετανιάχου – Τραμπ για την νέα πρόταση – Πώς διαμορφώνονται τα στρατόπεδα στις ΗΠΑ
- Φράιμπουργκ – Άστον Βίλα: Τα δύο εντυπωσιακά γκολ των Άγγλων για το 2-0 στο ημίχρονο (vids)
- ΗΠΑ: Καθίζηση στην πίστα του αεροδρομίου LaGuardia της Νέας Υόρκης
- Επιδότηση 100% για νέους πτυχιούχους – Οι όροι και οι προϋποθέσεις
- Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα 9-12: Δυνατή «προπόνηση» για τους Πειραιώτες ενόψει Final Four
- Στο Final Four και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
