ΠΑΟΚ: Καλά νέα για τον Πρίγιοβιτς
Ο Σέρβος επιθετικός έκανε μέρος της προπόνησης και δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του
Ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί το βράδυ της Πέμπτης με την Τσέλσι, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον σημαντικό αγώνα με τους λονδρέζους.
Το ευχάριστο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και θέτει υποψηφιότητα επιστροφής.
Ακόμη κι αν δεν είναι 100% έτοιμος για το ματς με την Τσέλσι, φαίνεται ότι θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή (23/9). Άλλο πρόβλημα τραυματισμού δεν υπάρχει κι ο Ρουμάνος τεχνικός ετοιμάζει την ομάδα του για την πρεμιέρα του Europa League δουλεύοντας στην τακτική.
Αύριο (18/9) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 το πρωί στο γήπεδο της Τούμπας.
- Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού – Τι εντοπίστηκε
- Μισθοί: Γιατί δεν είδατε ολόκληρη την αύξηση στον μισθό σας – Τι πρέπει να κάνετε
- Η συνύπαρξη του Μπενίτεθ με τον Σισοκό στη Νιούκαστλ (vid)
- S&P Global Sees Solid Growth for Greece, Cyprus
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Δυστύχημα στη Ρουμανία: Η τελευταία πράξη του δράματος – Κηδεύτηκαν οι πέντε οπαδοί του ΠΑΟΚ


