ΠΑΟΚ: Καλά νέα για τον Πρίγιοβιτς
Ο Σέρβος επιθετικός έκανε μέρος της προπόνησης και δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του
Ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί το βράδυ της Πέμπτης με την Τσέλσι, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον σημαντικό αγώνα με τους λονδρέζους.
Το ευχάριστο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και θέτει υποψηφιότητα επιστροφής.
Ακόμη κι αν δεν είναι 100% έτοιμος για το ματς με την Τσέλσι, φαίνεται ότι θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή (23/9). Άλλο πρόβλημα τραυματισμού δεν υπάρχει κι ο Ρουμάνος τεχνικός ετοιμάζει την ομάδα του για την πρεμιέρα του Europa League δουλεύοντας στην τακτική.
Αύριο (18/9) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 το πρωί στο γήπεδο της Τούμπας.
- Συνελήφθη ο ακτιβιστής Τόμι Όλσεν της Aegean Boat Report και εκδίδεται στην Ελλάδα
- Πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ: Ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, ύποπτη απουσία από δημόσιες εμφανίσεις
- Ολυμπιακός: Η 12άδα των ερυθρόλευκων για το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε
- The Expla-in Project: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν αυξάνει την αντιπαλότητα Ισραήλ – Τουρκίας;
- Κουτσούμπας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φύγει, έχει δρομολογηθεί μέσα από το κόμμα της ΝΔ
- Μέση Ανατολή: Οι χώρες που καλούνται να καταβάλουν «φόρο τιμής» στον «Θείο Σαμ»





