Ο Καπετάνιος, ο Αντρεούτσι ο διερμηνέας και το τηλέφωνο κατακούτελα
Ο προπονητής Γκομέζ Ντε Φαρία, έφυγε χθες από τη ζωη. Ο Κώστας Καίσαρης βγάζει από το συρτάρι μία ιστορία με πρωταγωνιστές τον Γ.Βαρδινογιάννη και τον Αργεντινό σέντερ φορ, Αντρεούτσι, 38 χρόνια πίσω
ΣΤΙΣ 19 Οκτωβρίου 1980, παίζουν στη Λεωφόρο, Παναθηναϊκός – Καβάλα. Ο κόσμος αποδοκιμάζει συνέχεια, τον Αργεντινό σέντερ φορ των πρασίνων, Λουίς Αντρεούτσι. Όνομα για τα δεδομένα της εποχής, τη προηγούμενη, σεζόν, πριν έλθει στην Ελλάδα, είχε βγει πρώτος σκόρερ στην Αργεντινή με την Κίλμες.
Στον Παναθηναϊκό όμως, στις μέχρι τότε εμφανίσεις του, ο Αντρεούτσι δεν είχε δείξει κάτι ιδιαίτερο. Κάποια στιγμή στο ματς (γύρω στο 30΄) σκοράρει. Αντί να πανηγυρίσει στρέφεται στον κόσμο της Θύρας 13, πιάνει τα γεννητικά του όργανα και τους τα δείχνει! Κόλαση. Όλο το γήπεδο ξεσηκώνεται και με δεδομένο ότι ο διαιτητής (έκανε ότι) δεν είχε δει τίποτα, ο Αυστριακός προπονητής του Παναθηναϊκού, Χέλμουτ Σενέκοβιτς, αντικαθιστά τον Αντρεούτσι μόλις στο 35΄.
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες