Sold-out οι σουίτες του «Βικελίδης»
Η «δίψα» των οπαδών του Άρη μετά το εξαιρετικό πρώτο δείγμα γραφής στη Λαμία, είναι κάτι παραπάνω απο εμφανής.
Η «τρέλα» που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Άρη μετά τη δυναμική πρεμιέρα της ομάδας, αποτυπώνεται παντού! Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι σουίτες του Κλεάνθης Βικελίδης… ξεπούλησαν!
Το πρώτο δείγμα γραφής της ομάδας που φτιάχνει ο Πακο Ερέρα, ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό. Η εμφάνιση κόντρα στη Λαμία προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών και αυτό «εξαργυρώθηκε» για την ΠΑΕ με την ενοικίαση των σουιτών του γηπέδου Χαριλάου.
Όπως έγινε γνωστό διατέθηκαν όλες και σίγουρα αυτή η είδηση είναι σημαντική καθώς μιλάμε για ένα σημαντικό έσοδο για την ομάδα.
- Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τους κιτρινόμαυρους ο Χόνγκλα (pics)
- Αλλαγές σε ΕΠΟ και διαιτησία: Οι 20 Ενώσεις του «νέου κύματος» και… έρχονται και άλλες
- Μινεάπολη: Νέο βίντεο με τη στιγμή που ο πράκτορας της ICE σκοτώνει την 37χρονη
- Ιράν: Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς καταδικάζουν τη δολοφονία διαδηλωτών και καλούν σε αυτοσυγκράτηση
- Το χάσμα μεγαλώνει: Τρεις φορές περισσότεροι άντρες προσλήφθηκαν το 2025
- Η καριέρα της Τζέιν Σέιμουρ πήρε την κάτω βόλτα όταν απέκτησε τη φήμη του «κοριτσιού του Τζέιμς Μποντ»
