Κατηγορηματικά διαψεύδουν συνεργάτες του υπουργού Υποδομών καιΜεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, δημοσιεύματα, τα οποία τον εμφάνιζαν να έχει πει στον πρωθυπουργό ότι δεν μετακινείται από το υπουργείο του.
Όπως τόνιζαν οι ίδιες πηγές, ο κ. Σπίρτζης έχει καταστήσει σαφές ότι είναι αποκλειστικό θέμα του πρωθυπουργού η τοποθέτηση των υπουργών ή ακόμη και η απομάκρυνσή τους.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας