Πρωινό σε βαζάκι: Βρώμη με φιστικοβούτυρο και μπανάνα
Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα σας!
Προετοιμάστε τη συνταγή από το βράδυ και φυλάξτε το βάζο στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες. Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε το καπάκι του βάζου.
Υλικά
1/2 φλ. νιφάδες βρώμης
1/4 κ.γ. κανέλα
1/2 φλ. γάλα (π.χ. αμυγδάλου)
1 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου
2 κ.σ. φιστικοβούτυρο
1/2 μπανάνα σε κομμάτια (προσθέστε τη προτού σερβίρετε)
Εκτέλεση
Ανακατέψτε τη βρώμη και την κανέλα σε ένα βαζάκι. Προσθέστε το γάλα και το σιρόπι και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε το φιστικοβούτυρο και ανακατέψτε ελαφρώς. Τοποθετήστε το καπάκι και φυλάξτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
Το πρωί αφαιρέστε το καπάκι και προσθέστε από πάνω τα κομμάτια μπανάνας. Αν θέλετε πασπαλίστε λίγη κανέλα.
- Τέσσερις συλλήψεις για κατοχή κροτίδων πριν την Ανάσταση – Τι κατασχέθηκε
- Σούνιο: Το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο «νεκροταφείο» αυτοκινήτων
- Οταν ο Αϊνστάιν συνάντησε τον Ταγκόρ: Μια συναρπαστική συζήτηση για την επιστήμη, την αλήθεια και τη θρησκεία
- Νίκος Ανδρουλάκης: Συλλυπητήρια δήλωση για τον θάνατο του Φοίβου Ιωαννίδη
- Κατερίνα Στανίση: «Δεν είναι ικανός κανένας να με στείλει σπίτι μου»
- LIVE: Μπράιτον – Άστον Βίλα