Τραγωδία στο Αιγάλεω: Πατέρας σκότωσε τον γιο του για οικογενειακές διαφορές
Ο δράστης διέφυγε και αναζητείται από την αστυνομία
Πατέρας σκότωσε τον γιο, μπροστά στα μάτια της μάνας και άλλων συγγενών, κατά την διάρκεια επεισοδίου για οικογενειακές διαφορές, χτες το απόγευμα στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω.
Θύμα είναι ένας 51χρονος Ρομά, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, ενώ αναζητείται ο 67χρονος πατέρας του, για τον φόνο.
Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και τις καταθέσεις των συγγενών, πατέρας και γιος λογομάχησαν και οικογενειακά θέματα και τότε ο πατέρας άρπαξε την καραμπίνα του και τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Στην συνέχεια ο 67χρονος δράστης, διέφυγε παίρνοντας μαζί του και το όπλο του εγκλήματος και γίνονται έρευνες από την Αστυνομία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.
Εν τω μεταξύ, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του άνδρα που βρέθηκε δολοφονημένος με μια σφαίρα στο κεφάλι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην οδό Μάκρης στην Κυψέλη.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πρόκειται για Αλβανό υπήκοο, 36 ετών και η ανθρωποκτονία αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Προανάκριση για το έγκλημα, διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
- Τι να προσέχετε για να μην πέσετε θύμα απατεώνων στο διαδίκτυο – Οι οδηγίες της αστυνομίας
- Λουτσέσκου: «Παλέψαμε και σηκωθήκαμε ξανά – Πολύ σημαντικός ο βαθμός»
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Επίκειται ανατροπή της απαγόρευσης κινητήρων εσωτερικής καύσης
- ΕΚΠΑ: Ψηφιακή πλατφόρμα με τα ιστορικά πλημμυρικά δεδομένα σε όλη την Ελλάδα
- Η περιουσία της Σόφι Κινσέλα: Πώς η «βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί» έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων
- Πιερρακάκης: Στο «τιμόνι» και του ESM μετά την προεδρία του Eurogroup


