ΡΑΕ: Πλαφόν στις τιμές των καυσίμων σε 17 νομούς
Η εισήγηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας στα υπουργεία Οικονομίας – Ανάπτυξης και Οικονομικών
Εισήγηση για την επιβολή «πλαφόν» στην τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης σε κάθε νομό σε όλη την Ελλάδα έκανε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.
Το μέτρο προτείνεται να έχει ισχύ έως τις 30 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο «κόκκινο» έχουν βρεθεί 17 νομοί. Για αυτούς η ΡΑΕ προτείνει την άμεση ισχύ του μέτρου του πλαφόν. Είναι οι νομοί Γρεβενών, Ευρυτανίας, Κεφαλληνίας, Φωκίδος, Ρεθύμνου, Κέρκυρας, Λευκάδας, Κιλκίς, Ζακύνθου, Θεσπρωτίας, Σάμου, Κυκλάδων, Χίου, Δωδεκανήσου, Αρκαδίας, Ροδόπης και Καστοριάς.
Συγκρατημένος ως προς την υιοθέτησή του φέρεται ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος δεν αποκλείεται να επιδιώξει την επίσπευση του ισοδύναμου μέτρου για τα μεταφορικά με σκοπό την επιδότηση του κόστους της διακίνησης των καυσίμων στα νησιά.
- Αγρότες: Παρέμειναν τη νύχτα στο Σύνταγμα – Αποχωρούν το μεσημέρι με την υπόσχεση συνέχισης του αγώνα
- Δουλειά του κεντρικού τραπεζίτη δεν είναι να δίνει συνεντεύξεις στα τρολ της «Ομάδας Αλήθειας» ούτε να κάνει ατεκμηρίωτες καταγγελίες
- Eurovision 2026: Εξοργισμένος ο Χάρης Βαρθακούρης για τον ήχο στον Β’ Ημιτελικό
- Καταγγελία της Φενέρμπαχτσε για τη σύρραξη στο ΟΑΚΑ μετά το buzzer beater του Μπόλντγουιν
- «Ανθοδέσμες» από κρουασάν και unboxing στον έρωτα, που… περνά από τον φούρνο και το ζαχαροπλαστείο
- Οδηγός πήγαινε με την όπισθεν στη ΛΕΑ της Λεωφόρου Σχιστού για να αποφύγει την κίνηση







