
Πρόσκρουση επιβατηγού πλοίου στο λιμάνι της Σκιάθου
Στον προβλήτα του λιμανιού της Σκιάθου προσέκρουσε κατά τον κατάπλου του, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Aqua Blue με 170 επιβάτες
Στον προβλήτα του λιμανιού της Σκιάθου προσέκρουσε κατά τον κατάπλου του, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Aqua Blue με 170 επιβάτες, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί αλλά ούτε θαλάσσια ρύπανση.
Λόγω της πρόσκρουσης, το πλοίο υπέστη μικρό ρήγμα σε στεγανό τμήμα του στην πρύμνη δεξιά, ενώ απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους του, μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών και την προσκόμιση βεβαίωσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
Το Aqua Blue προερχόταν από Ηράκλειο-Θήρα, Νάξο, Πάρο, Μύκονο, Τήνο, Σύρο, Άνδρο, Σκιάθο με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Οι επιβάτες θα προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας στο λιμάνι του Βόλου με δύο επιβατηγά πλοία που αναχωρούν από τη Σκιάθο στις 8:15 και 9:50 και από εκεί για τη Θεσσαλονίκη με πούλμαν.
- Στον Προφήτη Ελισσαίο του Ψυρρή η πρώτη προφορά του Επιταφίου – Κατάνυξη στη «γειτονιά» του Παπαδιαμάντη
- Γολγοθάς: Οι ανακαλύψεις γύρω από την ύπαρξη του τόπο του μαρτυρίου
- Ταλαιπωρία για τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας από Θεσσαλονίκη για Αθήνα – Αναχώρησε με 1 ώρα καθυστέρηση λόγω βλάβης
- Ξέσπασμα του Ντοκ Ρίβερς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Το «καρφί» στον Σαμς Σαράνια
- Πάσχα: 100 συλλήψεις για βεγγαλικά και τουλάχιστον 7 τραυματίες – Έχουν κατασχεθεί πάνω από 170.000 είδη πυροτεχνίας
- Κένυα: Υπέρ μιας αυτόνομης Δυτικής Σαχάρας
