Πρόσκρουση επιβατηγού πλοίου στο λιμάνι της Σκιάθου
Στον προβλήτα του λιμανιού της Σκιάθου προσέκρουσε κατά τον κατάπλου του, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Aqua Blue με 170 επιβάτες
Στον προβλήτα του λιμανιού της Σκιάθου προσέκρουσε κατά τον κατάπλου του, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Aqua Blue με 170 επιβάτες, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί αλλά ούτε θαλάσσια ρύπανση.
Λόγω της πρόσκρουσης, το πλοίο υπέστη μικρό ρήγμα σε στεγανό τμήμα του στην πρύμνη δεξιά, ενώ απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους του, μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών και την προσκόμιση βεβαίωσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
Το Aqua Blue προερχόταν από Ηράκλειο-Θήρα, Νάξο, Πάρο, Μύκονο, Τήνο, Σύρο, Άνδρο, Σκιάθο με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Οι επιβάτες θα προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας στο λιμάνι του Βόλου με δύο επιβατηγά πλοία που αναχωρούν από τη Σκιάθο στις 8:15 και 9:50 και από εκεί για τη Θεσσαλονίκη με πούλμαν.
- Πάρμα – Φιορεντίνα 1-0: Ο Σόρενσεν «εκτέλεσε» τους Βιόλα
- Συνάντηση Νετανιάχου-Τραμπ την Δευτέρα στη Φλόριντα – Συνομιλίες για τη δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα
- Τουρκία: Λεωφορείο έπεσε σε χαντάκι – Τρεις νεκροί και 10 τραυματίες
- Όταν οι προσωπικές φωτογραφίες ενός Ελβετού φωτογράφου από τον μήνα του μέλιτος προκάλεσαν σκάνδαλο
- Μπλε τιμολόγια: Ένα στα τέσσερα νοικοκυριά με σταθερές χρεώσεις στο ρεύμα
- Άρης: Πότε θα είναι διαθέσιμοι οι Αλφαρέλα και Μεντίλ

