Συλλυπητήριο μήνυμα Μέτα προς Παυλόπουλο
Δηλώνει συγκλονισμένος για τα ανθρώπινα θύματα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα, που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.
«Με μεγάλη ανησυχία παρακολουθώ τις τεράστιες καταστροφές που προκαλούν οι πυρκαγιές στην Αθήνα. Είμαι πολύ συγκλονισμένος για τα ανθρώπινα θύματα και εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στους αγαπημένους τους και τους συγγενείς τους. Προσεύχομαι να μην υπάρχουν άλλα θύματα και ότι οι πυρκαγιές αυτές θα βρίσκονται σύντομα υπό έλεγχο από τις ελληνικές αρχές πυρόσβεσης. Σας διαβεβαιώνω ότι, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, εγώ και ο αλβανικός λαός είναι μαζί σας, στο πλευρό των πολιτών της Αθήνας και ολόκληρης της Ελλάδας» λέει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος Ιλίρ Μέτα, όπως αναφέρει το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΤΑ.
- Επέστρεψε το ισπανικό έθιμο Las Luminarias: Άλογα πηδούν μέσα από φλόγες και κατοικίδια πηγαίνουν εκκλησία
- «Ήμασταν η π@@@@να με το εξώγαμο»: Ο Δημήτρης Σταρόβας εξομολογείται – Ο βιολογικός πατέρας, η εγκατάλειψη, το στίγμα και το σοκ
- Μπολόνια – Φιορεντίνα 1-2: Οι «βιόλα» αισιοδοξούν ενόψει συνέχειας μετά το διπλό-κλειδί
- Το τραγούδι του Σωκράτη Φάμελλου στην κοπή πίτας [βίντεο]
- «Καρφιά» από Αταμάν στους παίκτες: «Κάποιοι χάλασαν το σύστημα και δεν αξίζουν να παίζουν εδώ» (vid)
- Τσουκαλάς: «Όρος αναγέννησης της χώρας να πάει η Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση»

