Η ευθύνη ανήκει στους παρόντες
Ο Ολυμπιακός πήγε… αδιάβαστος στο ματς με την Γκενκ κυρίως γιατί δεν εφαρμόστηκε η βασική εντολή του προπονητή κι όχι επειδή του έλειπαν παίκτες
Με την πρώτη ανάγνωση η αιτία του «κακού» για την αποτυχία του Ολυμπιακού στο τεστ με την Γκενκ πέφτει στους… απόντες. Για αυτό και οι πιο πολλοί ίσως να αποδίδουν το «0-4» στο γεγονός ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι (μεταγραφικές) κινήσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής και οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν με το Plan B, το οποίο απαρτίζουν οι Μπουχαλάκης, Καμαρά και Ανδρούτσος.
Η δική μας εκτίμηση είναι διαφορετική. Δεν ήταν αυτό το βασικό πρόβλημα και δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι ότι ο Ολυμπιακός θα είχε διαφορετική εικόνα αν αγωνιζόταν με τους Αράο και Πρίσιτς στο κέντρο-χρησιμοποιούμε δύο ονόματα που «παίζουν» τον τελευταίο καιρό στις αναφορές των μέσων της ενημέρωσης.
- Ο Παναμάς παίρνει τον έλεγχο δυο λιμανιών του από τη CK Hutchison – Ικανοποίηση στις ΗΠΑ και οργή στην Κίνα
- ΗΠΑ: Σφοδρή χιονοθύελλα έπληξε τις βορειοανατολικές πολιτείες – Νοικοκυριά χωρίς ρεύμα – Ακυρώσεις πτήσεων
- Ρωσία: Αστυνομικός νεκρός και άλλοι 2 τραυματίες σε έκρηξη κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό της Μόσχας
- Καραϊβική: Περιφερειακή σύνοδος με την παρουσία του Ρούμπιο
- Δυτική Οχθη: Κάπου 20 χώρες καταδικάζουν την «de facto προσάρτηση» από το Ισραήλ
- Ουκρανία: Επικρίσεις Ζελένσκι στην ΕΕ για καθυστερήσεις στην ενταξιακή διαδικασία


