Το ΔΝΤ παραμένει στην Ελλάδα και μετά τα μνημόνια
Το ΔΝΤ θα συμμετέχει μαζί με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς στις αποστολές στην Αθήνα
Το παρόν στο μεταμνημονιακό πρόγραμμα ενισχυμένης εποπτείας θα δώσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Θα συμμετέχει μαζί με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς στις αποστολές στην Αθήνα και θα καταρτίζει δύο εκθέσεις προόδου ετησίως.
Αυτό διευκρίνισε το απόγευμα της Πέμπτης ο εκπρόσωπος του Ταμείου κ. Τζέρι Ράις.
«Θα υπάρχουν κοινές αποστολές του κλιμακίου του ΔΝΤ και των ευρωπαϊκών θεσμών στην Ελλάδα. Θα διενεργούμε την μετα-μνημονιακή ενισχυμένη εποπτεία σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά στην έκθεση του άρθρου 4 για την Ελλάδα όπως είπε θα συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου που θα συγκληθεί στις 27 Ιουλίου και θα ακολουθήσει η δημοσίευση της λίγες ημέρες αργότερα.
- Πότε επεμβαίνουμε όταν παίζουν δύο σκύλοι
- NBA: Μεγάλο διπλό για τους Σπερς (132-135), πέρασαν από τη Μινεσότα οι Σανς (105-108)
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της θρησκείας (Μέρος ΣΤ’)
- «Τα πρόβατά μου γιατρεύτηκαν αλλά τα θανατώνουν» – Λόγια απόγνωσης από τον κτηνοτρόφο που υπέστη εγκεφαλικό
- MEGA Stories: Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα λόγια των δικών του ανθρώπων
- Η Καϊράτ Κ19 άνοιξε το σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό Κ19 με τον Μπαγκντάτ (vid)








