Ταϊλάνδη: Βγήκε ένα ακόμη παιδί από τα εγκλωβισμένα
Οι διασώστες μετέφεραν με φορείο στο ασθενοφόρο το πρώτο από τα υπόλοιπα εγκλωβισμένα παιδιά στο πλημμυρισμένο σπήλαιο
Oι διασώστες μετέφεραν με φορείο σε ασθενοφόρο το πρώτο από τα υπόλοιπα παιδιά που παρέμεναν εγκλωβισμένα στο πλημμυρισμένο σπήλαιο της Ταϊλάνδης, όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Reuters.
Η δεύτερη φάση της επιχείρησης απεγκλωβισμού των 12 παιδιών και του προπονητή τους από το πλημμυρισμένο συγκρότημα σπηλαίων Ταμ Λουάνγκ της Ταϊλάνδης ξεκίνησε σήμερα στις 11πμ τοπική ώρα.
Ο επικεφαλής της αποστολής Ναρονγκσάκ Οσοτανακόρν εξέφρασε ελπίδες ότι μέσα στις επόμενες ώρες «θα υπάρξουν καλά νέα» και πρόσθεσε ότι «χρησιμοποιούμε περισσότερους διασώστες σε σχέση με χθες, αλλά από την ίδια διεθνή ομάδα που απεγκλώβισε τα πρώτα τέσσερα παιδιά».
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών



