
Αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό ο Μολίνς
Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία του Σουηδού με τους «πράσινους»
Συνεχίζεται το μπαράζ αποχωρήσεων στον Παναθηναϊκό. Μετά τον Ρόμπιν Λουντ και ο Γκιγιέρμο Μολίνς αποχώρησε από το «τριφύλλι».
Εδώ και μερικές μέρες ήταν γνωστό πως οι «πράσινοι» δεν θα ανανέωναν τη συνεργασία τους με τον Σουηδό επιθετικό και το απόγευμα της Πέμπτης ο «Παναθηναϊκός» επισημοποίησε την λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η σεζόν 2017-18 ήταν η τελευταία για τον Γκιγέρμο Μολίνς με τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριο του 2017 και ολοκλήρωσε την διαδρομή του δείχνοντας υψηλό ποδοσφαιρικό ήθος και αξιομνημόνευτο επαγγελματισμό. Την περσινή περίοδο είχε 25 συμμετοχές και 8 γκoλ. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».
- Κέρκυρα: Νεκρός ο οδηγός της γουρούνας, τραυματίας ο γιος του
- Έλον Μασκ, Σαμ Άλτμαν και η Οδύσσεια ως «νεκρή γάτα» – «Η υστερία του αντιπερισπασμός με άρωμα Ομήρου»
- Έλληνες του Πόντου: Το έπος του ένοπλου αγώνα τους
- Στ. Κασσελάκης: Ανατροπή στην πρωτόδικη απόφαση – Αθώος για το πόθεν έσχες ενώ ήταν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Ο Αντρέα Μαλντέρα νέος τεχνικός της εθνικής Ουκρανίας
- Κατάσκοποι σε 4 τροχούς – Το αυτοκίνητό σας μεταδίδει τα δεδομένα σας σε τρίτους




