O νοτιοκορεάτης σχεδιαστής Kwangho Lee δημιουργεί έπιπλα από κερασιά με εμαγιέ πλαίσια από χαλκό που κατασκευάστηκαν χρησιμοποιώντας μια τεχνική αρχαίας κορεατικής κοπής.
Η συλλογή των 25 τεμαχίων «Shape of a River», η οποία περιλαμβάνει καρέκλες, λάμπες, σκαμνιά, βάζα και κονσόλες, παρουσιάστηκε από τη γκαλερί της Νέας Υόρκης Salon 94 Design στο Design Miami / Basel νωρίτερα αυτό το μήνα.
Ο Lee, που σπούδασε μεταλλική τέχνη και σχεδίαση στο Πανεπιστήμιο Hongik στη Σεούλ, έχει τελειοποιήσει την αρχαία διαδικασία σμάλτωσης, η οποία χρονολογείται από τον 15ο αιώνα και περιλαμβάνει την εφαρμογή υγρών ή ξηρών θρυμματισμένων χρωματισμένων γυαλιών σε φύλλα χαλκού.
Τα κομμάτια του χαλκού ψήνονται σε ένα φούρνο που ονομάζεται chilbo – ένας παραδοσιακός κορεάτικος κλίβανος που δημιουργεί έντονη θερμότητα.