«Τρέχει» να προλάβει με Γαλλία ο Καβάνι
Αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή παραμένει ο επιθετικός της Ουρουγουάης
Σε αγώνα ενάντια στο χρόνο εξελίσσεται η αποθεραπεία του Έντισον Καβάνι. Ο 31χρονος Ουρουγουανός επιθετικός ήταν καταλυτικός στην αναμέτρηση για τους «16» της «Σελέστε» με την Πορτογαλία πετυχαίνοντας δύο γκολ, ωστόσο αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.
Φυσικά αυτός ο τραυματισμός προκάλεσε έντονες ανησυχίες στο στρατόπεδο των Λατινοαμερικάνων, καθώς ο «Ματαδόρ» αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας.
Όπως ανακοίνωσε το ιατρικό επιτελείο της Ουρουγουάης, ο Καβάνι έχει υποστεί μυϊκό οίδημα στο αριστερό του πόδι και μέχρι την τελευταία στιγμή θα «τρέχει» για να προλάβει το παιχνίδι με τους «τρικολόρ» (6/7) στα προημιτελικά του Μουντιάλ.
- Θα καταφέρει η «Ενεργή Μάχη» να κερδίσει το στοίχημα της πρόληψης των πυρκαγιών;
- Ο αναθεωρητισμός Τραμπ και οι τρεις επιλογές της Ευρώπης
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Η σύζυγός του κατέθεσε επιστολή στήριξης παρά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
- Ξεφουσκώνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» με τα νέα όρια
- Στέγαση: Ανάκαμψη με ανισορροπίες
- H νέα παγκόσμια έκρηξη του… αστροτουρισμού



