
Σάντος: Θέλαμε να δώσουμε τεράστια χαρά στους Πορτογάλους
Την απογοήτευση και την θλίψη που επικράτησε στην ομάδα, μετά τον αποκλεισμό από την Ουρουγουάη, σημείωσε για μία ακόμα φορά ο Φερνάντο Σάντος, κατά την άφιξη της Πορτογαλίας στη Λισαβόνα
Την απογοήτευση και την θλίψη που επικράτησε στην ομάδα, μετά τον αποκλεισμό από την Ουρουγουάη, σημείωσε για μία ακόμα φορά ο Φερνάντο Σάντος, κατά την άφιξη της Πορτογαλίας στη Λισαβόνα.
«Είμαστε λυπημένοι, θέλαμε να δώσουμε τεράστια χαρά στους Πορτογάλους. Δοκιμάσαμε τα πάντα, αλλά δεν μπορούσαμε. Μετά το τέλος του παιχνιδιού υπήρχαν παίκτες που δεν μπορούσαν να σταματήσουν να κλαίνε… Αισθανθήκαμε την υποστήριξη των φιλάθλων, είδαμε όλες τις εικόνες. Πάντα αισθανόμαστε αυτή την απίστευτη αγάπη που έχουν οι φίλαθλοι για εμάς», δήλωσε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής.
Η Πορτογαλία αποκλείστηκε χάνοντας με 2-1 από την Ουρουγουάη στη φάση των «16», ολοκληρώνοντας τη συμμετοχή τη στο κορυφαίο τουρνουά με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μια ήττα.
- Δουδωνής για υποκλοπές: Αυτοεξευτελιστικές οι τοποθετήσεις παρακολουθούμενων υπουργών – Μείζον πολιτικό θέμα
- Μπουργκ – Μπεσίκτας 73-71: Σήκωσαν το EurοCup κι εξασφάλισαν συμμετοχή στη Euroleague οι Γάλλοι!
- Οι ΗΠΑ θα εκδώσουν αναμνηστικά διαβατήρια για τα 250ά γενέθλιά τους – Και θα έχουν τη φωτογραφία του Τραμπ
- Google: Tι είναι το «Ask YouTube» και τι νέο φέρνει στη δημοφιλή πλατφόρμα
- Ολυμπιακός – Μονακό: Πότε θα γίνει το Game 2 της σειράς
- Ολυμπιακός – Μονακό 91-70: Σαρωτικός με «20άρα» του Βεζένκοφ, έκανε το πρώτο βήμα για το F-4!
