Κρήτη: Αλεξιπτωτιστής άνοιξε πυρ σε στρατόπεδο
Σκηνές... τρόμου εκτυλίχθηκαν σε μονάδα αλεξιπτωτιστών στην Κρήτη, όπου αλεξιπτωτιστής άρχισε να πυροβολεί κατά συναδέλφων του
Σκηνές… τρόμου εκτυλίχθηκαν σε μονάδα αλεξιπτωτιστών στην Κρήτη, όπου αλεξιπτωτιστής άρχισε να πυροβολεί κατά συναδέλφων του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ ο αλεξιπτωτιστής άνοιξε πυρ εντός της μονάδας, 1η ΜΑΛ, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο Στρατόπεδο Εφ. Ανθλγού «Νικολάου Αποστολάκη».
Στη συνέχεια «εγκατέλειψε τη θέση του σκοπού στην οποία βρισκόταν, κάνοντας χρήση του οπλισμού του (πυρά στον αέρα) και κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση».
Η αιτία που τον οδήγησε σ΄ αυτή την ενέργεια δεν έχει γίνει γνωστή.
Ευτυχώς από τα πυρά δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ ο αλεξιπτωτιστής συνελήφθη.
Η ανακοίνωση του ΓΕΣ
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΣΤΡ(ΚΔ) Α.Π της 2018 Γ ΕΣΣΟ, της 1ης ΜΑΛ στην περιοχή των Χανίων, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο Στρατόπεδο Εφ. Ανθλγού «Νικολάου Αποστολάκη», και περί ώρα 10:30 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, εγκατέλειψε τη θέση του σκοπού στην οποία βρισκόταν, κάνοντας χρήση του οπλισμού του (πυρά στον αέρα) και κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Ο εν λόγω στρατιώτης συνελήφθη από την ΕΛΑΣ. Η διερεύνηση του θέματος συνεχίζεται από τα αρμόδια όργανα.
- Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης των Υπουργών με επενδυτές
- Συμμορία ανηλίκων έκλεβε και λήστευε φούρνους και περίπτερα σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία – 4 συλλήψεις
- Ρεάλ και Σίτι: Οι απόλυτοι οικονομικοί κυρίαρχοι του ποδοσφαίρου
- Οι ηγέτες της AI στο εξώφυλλο του TIME – Η τεχνολογία που σφράγισε το 2025
- Οι «Enhanced Games» προκαλούν νέο σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό!
- Πηγές ΠΑΣΟΚ: Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο «Φραπές» επικαλούμενος «το δικαίωμα της σιωπής»



